[CAT]

Us volem convidar a participar en una iniciativa que té a veure amb un dels nostres reptes col·lectius més grans y urgents… 🔥🔥

Durant la “Setmana global de vaga i acció pel clima” del 20-27 de setembre de 2019 proposarem espais de trobada i experimentació des dels barris de Barcelona. La intenció és socialitzar l’emergència climàtica des dels barris i les pràctiques de la vida quotidiana, conjuntament amb les accions i manifestacions massives que s’organitzaran per a aquests dies.

Hi haurà tallers, derives, assemblees, sessions de té, fabricació creativa de pancartes, xerrades, projeccions i un espai obert per a vaguistes de totes les edats. Estem creant un calendari-programa de tot el que s’està cuinant i us volem convidar a sumar-vos i a proposar alguna activitat. 👾 🔨 👣🎨 🐾 👯 📆

Partim del reconeixement que necessitem més força local per afrontar l’emergència climàtica, per fomentar pràctiques transformadores, desenvolupar idees brillants a partir de nocions comunes, i preparar lluites i accions conjuntament. Ens sembla urgent que les vagues i accions s’arrelin en el sòl fèrtil dels barris, en les experiències quotidianes de les seves comunitats, amb la seva transgeneracionalitat, transculturalitat i proximitat. Ens sembla també indispensable que es nodreixin dels aprenentatges dels feminismes, de les pràctiques migrants, de les lluites per la vivienda, dels ecologismes, dels cooperativismes, etc. Volem aglutinar activitats per pensar juntes sobre tot això i, per fer-ho, us necessitem!

Escriviu-nos, seguir-nos, sumar-os, fer-ho vostre!


One thought on “Hola! Som #barrispelclima.

  1. Jo proposo que es demani a l’Ajuntament de Barcelona entrega de bosses d’escombraries compostables per tirar l’organic. En altres ciutats catalanes ho fan. Aixó és molt necessari per l’emergencia climatica ja que els plàstics son un gran problema.

    Like

Leave a comment